Driekamerwoning van 84m2 voor slechts 1.85 miljoen euro

Ja, echt waar. Op Funda wordt op het ogenblik een Amstelveense driekamerwoning van 84 vierkante meter voor 1.850.000 euro.  Nu krijg je niet alleen de woning voor dat geld. Nee, bij het pand horen een paardenstal, schuur, zadelkamer, carports en (daar komen de kosten) 4.775 vierkante meter grond. Amstelveense grond aan de Kostverlorenkade welteverstaan.

Op het perceel staat nu een paardenstal en de dienstwoning van 84m2. De bestemming is dierenpension maar de eigenaar heeft de gemeente gevraagd om deze te wijzigen in een woonbestemming..

“Via een QuickScan heeft de gemeente Amstelveen een advies afgegeven waarbij de transformatiewens het paardenpension te herbestemmen naar een burgerwoning van max 650m3 (ontheffing tot 1000m3) met hobbystal en twee garageboxen (van totaal max 220m2 bvo) en dit via een bestemmingsplan procedure te begeleiden,” staat te lezen op Funda.

Foto’s: Funda