Eerste duurzame afvalbak in Amstelveen

Amstelveen heeft een primeur: de eerste BinGreen is afgelopen vrijdag op speelboerderij Elsenhove geplaatst. De BinGreen is een afvalbak omringd door hedera beplanting, waardoor deze mooi opgaat in de openbare ruimte. Door de combinatie van roestvast staal, FSC gekeurd hardhout en hedera planten is dit een duurzame oplossing voor zwerfafval. Twee jonge ondernemers –  Jerry Mulder (22 jaar) en Edwin Maas (21 jaar) – hebben vanuit hun opleiding Small Business en Retailmanagement aan het Windesheim te Zwolle het bedrijf BinGreen opgericht. De gemeente is enthousiast over het creatieve concept en heeft een BinGreen besteld om te bekijken of deze groene afvalbak inderdaad een aanvulling is in de strijd tegen zwerfafval. De BinGreen met eigen ogen bekijken? Kom dan naar speelboerderij Elsenhove en laat BinGreen weten wat je er van vindt!

Meer informatie: www.bingreen.nl