Eindejaarscafé ‘Luid uit!’ op bres voor BoodschappenPlusBus

RTVA, de lokale omroep van Amstelveen, gaat zich tussen 27 en 30 december inzetten voor het goede doel. Vanuit de vernieuwde Annakerk wordt elke dag tussen 12.00 en 24.00 uur een muzikaal radio- en televisieprogramma gemaakt onder de naam Eindejaarscafé Luid Uit!

De lokale omroep heeft er deze keer voor gekozen om zich in te zetten voor een lokaal goed doel, en dat is de BoodschappenPlusBus. Op het ogenblik rijden er twee van deze bussen rond in Amstelveen om (vooral) ouderen te vervoeren naar bijvoorbeeld winkelcentra. Ontmoeten speelt hierbinnen een zeer belangrijke rol. Voor veel gebruikers is de rit met de BoodschappenPlusBus een echt uitje.

Maar de huidige bussen zijn verouderd. Dus wil RTVA een aanzet geven om geld in te zamelen voor nieuw vervoer. Onder het motto: ‘De twee BoodschappenPlusBussen komen op tijd!’ zal de Amstelveense gemeenschap in 2018 ervoor gaan zorgen dat deze mooie service met nieuwe bussen kan worden voortgezet.

ANNA aan de Amsterdamseweg 22 in Amstelveen is de perfecte locatie voor de live-uitzendingen. De bar schenkt 21 verschillende bieren van de tap en sfeer is zeker in de wintermaanden magisch.

Speciale acties om het goede doel te steunen zijn natuurlijk van harte welkom. Dus wilt u op een of andere manier positief betrokken worden bij de inzamelingsactie van RTVA voor het goede lokale doel ‘Vervanging BoodschappenPlusBussen Amstelveen”, neem dan contact op via luiduit@rtva.nl of bel 020-5478585.