Eindejaarscafé Luid Uit van start in Annakerk

Eindejaarscafé Luid Uit is vanmiddag om 12.00 uur van start gegaan vanuit de Annakerk in Amstelveen.

De komende vier dagen zenden wij tussen 12.00 uur en 24.00 uur live radio en tv uit. Tijdens deze dagen halen wij geld op voor een Amstelveens goed doel, namelijk BoodschappenPlusBus. Deze zorgt ervoor dat ouderen zelfstandig hun boodschappen kunnen blijven doen. De huidige bussen zijn al enige jaren oud en nodig aan vervanging toe.

Ook uw steentje bijdragen aan de vernieuwing van de BoodschappenPlusBus? Dat kan door langs te komen in de Annakerk of door een verzoekplaatje aan te vragen voor 5 euro. Verzoekplaatjes aanvragen kan door een berichtje te sturen via whatsapp, telegram of sms naar 06-42482179 of door een donatie te doen via onze website en bij de opmerkingen de verzoekplaat te vermelden.