Excursie met gids door Broersepark

Een hoed, een wandelstok, een mooie robe: voor het Broersepark is niets te deftig. Stap even terug in de tijd en waan je op stand in het park.

Vergis je niet: het mag dan ooit een park voor de gegoede burgerij geweest zijn, de natuur met al zijn nette en minder nette kanten heeft hier gelukkig een prominente plek. Niet alleen groeien de bomen hier (na 90 jaar) tot aan de hemel, ze komen ook nog uit verre windstreken. Nu het blad eraf is, hebben we ook meer zicht op de vogels. Wie weet zijn de Appelvinken te zien!

Zondag 10 december om 10.00 uur staan de gidsen van IVN Amstelveen klaar om met u het Broersepark te ontdekken. Er wordt verzameld bij het bevrijdingsmonument, tegenover de bushalte en naast Amsterdamseweg 60.

De wandeling is gratis en u hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Wilt u toch nog meer weten, bel dan: 0625083910 of kijk op ivn.nl