Googelen in het Amstelveens Poppentheater  

Nog net voordat de kerstvakantie voorbij is zijn er in het Amstelveens Poppentheater twee googelvoorstellingen te zien.

Op vrijdag 5 januari om 14.30 uur is de voorstelling ‘Berend Botanicus’ van Jan Kosters. Jan Kosters is drievoudig kampioen goochelen voor kinderen. Vorig jaar kwam hij in de kerstvakantie als dokter Jan de zaal op stelten brengen en nu is zijn nieuwe karakter: Berend Botanicus. Berend zoekt de monumentale ‘Grove Den’. Daar is een zeldzame vlinder gespot. Jan zou geen goochelaar zijn als deze zeldzame vlinder niet tijdens de voorstelling tevoorschijn gegoocheld wordt met een bijzonder ‘maanlicht-geweer’. Tegelijkertijd steken de kinderen van alles op over de natuur. Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Op zondag 7 januari om 14.30 brengt de jonge Belgische huisgoochelaar van het tv programma VTM Kzoom de goocheltheatervoorstelling JaGrippon. Jahon is een jongeman die op een oude zolder woont. Een zolder vol uitvindingen waarmee hij goocheltrucs oefent. Na veel oefenen gaat Jahon optreden op straat. Op een dag geeft een prachtig meisje hem het luidste applaus ooit en Jahon is meteen verliefd! Neva is haar naam. Samen treden ze vele malen op als goochelaar en assistente. Een fantastisch duo! Helaas krijgt Neva krijgt JaGRIPon, een ziekte die niet te genezen is tenzij Jahon snel een oplossing vindt… Voor iedereen vanaf 5 jaar.
In 2013 won Jahon de eerste prijs op het kampioenschap van Vlaanderen in de categorie toneelgoochelen.

Voor alle voorstellingen geldt de toegangsprijs € 8,50. Reserveren kan via 020-6450439, info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl