Grootste Indiase feest naar P60 Amstelveen

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van het grootste Indiase feest van Amstelveen en omstreken! Na het succes van vorige edities komt Bollywood Dhamakha zich ook dit jaar weer naar P60. Met Retro als thema wordt het weer ouderwets genieten geblazen!

Bollywood Dhamakha is het grootste Indiase dansfeest in Amstelveen en omgeving. Na het succes van de eerdere edities brengt Bollywood Dhamaka weer een stukje Indiase cultuur naar P60. Dans de hele nacht op een mix van traditionele Indiase muziek (o.a. Bhangra) met moderne Dance invloeden.

Ook dit jaar wordt het feest georganiseerd door de Bridging The Gap Foundation. Bridging the Gap Foundation is een non-profit organisatie die zich richt op het helpen van Indiase expats om ze in de maatschappij te plaatsen en te integreren in Nederland en de Nederlandse cultuur. Daarnaast bieden ze een sociaal platform voor mensen om elkaar te ontmoeten met gelijke achtergronden zoals Indiase, Pakistaanse of Hindoestaanse mensen.

Bollywood Dhamakha vindt plaats op zaterdag 9 december en er staat weer een geweldige line-up aan entertainment voor je klaar! Dit jaar zullen we o.a. genieten van de beats van DjDon & DJ Sheetal.

Zaterdag 9 december // zaal open 22:30 // aanvang 22:30 // vvk €10 // zaal €15

Meer informatie: p60.nl
Tickets via paylogic.nl