Kerstlunch Zonnebloem Amstel & Meer op Schiphol

Voor De Zonnebloem is een lichamelijke beperking geen obstakel voor een gezellig dagje uit. Op 19 december waren 230 Zonnebloemgasten bij het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam op Schiphol-Oost te gast voor een feestelijke kerstlunch.

Gasten uit de regio Amstel & Meer werden rond het middaguur hartelijk ontvangen en naar de feestelijk gedekte tafels gebracht door enthousiaste medewerkers van het hotel. Erwin M. Bruyn, General Manager van het hotel en Maggy Wijffels, voorzitter van de regio Amstel & Meer heetten de gasten officieel welkom.

Terwijl de gasten genoten van een uitgebreid drie gangen lunch traden de Amstel Rivers Singers op. Zij zorgden met hun afwisselend kerstrepertoire, op steeds een andere plek in de zaal, voor nog meer sfeer. Om 14.30 kwam aan de feestelijke lunch een einde en werden alle gasten weer naar huis gebracht.

De Zonnebloem
De Zonnebloem vindt dat iedereen volop van het leven hoort te genieten. Daarom organiseert de vereniging al bijna zeventig jaar dagjes uit en aangepaste vakanties. De Zonnebloem is altijd op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking. Meer informatie: www.zonnebloem.nl/vrijwilligerswerk.