Ladies Morning en Ladies Night met film ‘Huisvrouwen bestaan niet’

Een Ladies Day in Cinema Amstelveen betekent een ontspannen ochtend of avond uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje, een hapje en een goodie bag nog even bijpraten. Woensdag 20 december kun je ’s morgens en ’s avonds in de plaatselijke bioscoop je hart ophalen met de komedie ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’.

In de komedie ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Huisvrouwen Bestaan Niet is gebaseerd op de succesvolle theatervoorstelling ‘De Huisvrouwmonologen’.

Regie: Aniëlle Webster
Met: Jim Bakkum, Eva van de Wijdeven, Jelka van Houten, Kay Greidanus, Leo Alkemade, Loes Luca, Waldemar Torenstra, Fred van Leer, Richard Kemper.

Woensdag 20 december, aanvang 10.00 uur en 20.30 uur.
Meer informatie: Cinema Amstelveen