Politie zoekt getuigen na ontvoering en mishandeling in A’veen-Noord

In de Anna Pawlowastraat is gisteren een 38-jarige man ontvoerd. De politie kan de situatie bevestigen en is een onderzoek gestart.

Het slachtoffer werd donderdag rond 17.50 uur overmeesterd en een auto ingesleurd. Vervolgens zou de man zijn mishandeld. Het slachtoffer is enkele uren vastgehouden en rondgereden met zijn auto en in het Amsterdamse Bos gedropt. Uiteindelijk is hij in een ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld.

De auto waarin hij is meegenomen betreft een roodkleurige Audi voorzien van het kenteken met daarin de letters KFL. De politie is benieuwd of getuigen iets van het voorval hebben gezien of deze auto die avond hebben zien rijden. Mogelijk dat deze auto is te zien op beeldmateriaal dat is opgenomen met bewakingscamera’s en dashcams. Alle informatie met betrekking tot dit misdrijf is bij de politie welkom.