Muzikale boekpresentatie Guus Bauer bij Boekhandel Blankevoort

Guus Bauer is op zaterdag 9 december te gast bij Boekhandel Blankevoort. Op geheel eigen wijze presenteert hij dan en daar zijn nieuwe boek, ‘Wacht maar hoe mooi het wordt’, een uitgave die poëzie is, maar tegelijkertijd een verhaal, het verhaal van zijn leven. Tijdens de presentatie begeleidt de dichter/schrijver zichzelf muzikaal.
Guus Bauer (1959) is schrijver, uitgever en literair journalist. Hij werkt voor een dozijn kranten, bladen en websites en interviewde inmiddels meer dan duizend ‘wereldschrijvers’, onder wie John Irving, Herta Müller, Richard Russo, Graham Swift, Joseph O’Connor, David Grossman, Nicci Gerard en Carlos Ruiz Záfon. Hij schreef tot nu toe negen romans. ‘Vogeljongen’ is zijn meest persoonlijke boek.

Het optreden begint om 16:30 uur, na afloop is er een borrel. Er is gelegenheid met de auteur in gesprek te gaan en gesigneerd wordt er op verzoek. Geïnteresseerden wordt verzocht zich aan te melden via boekhandelblankevoort@planet.nl of 020 6455694. Boekhandel Blankevoort aan de Rembrandtweg 649-651 in Amstelveen.