Nationale Snertdag voor het eerst in Amstelveen

Snert is een oer-Hollandse traditie in de winter en de organisator van de Nationale Snertdag wil hier ook een jaarlijks evenement van maken. Op zondag 10 december is het de bedoeling om zo veel mogelijk mensen in Nederland samen te brengen door middel van snert. Op 50 locaties in Nederland, waaronder Amstelveen, vindt deze speciale dag plaats en komen naar verwachting rond de 1.000 mensen tegelijkertijd samen.

Op zondag 10 december om 16.00 vindt de Nationale Snertdag in Amstelveen plaats bij Eetcafé Silversant aan de Noorddammerlaan 119.
Voor €5,- wordt een kop huisgemaakte snert aangeboden. Lust je  geen snert? Geen probleem, het draait om gezelligheid en ontmoeting. Aanmelden doe je via de Klup-app of via de website van de Nationale Snertdag.
De Nationale Snertdag wordt georganiseerd door sociaal netwerk (app) Klup in samenwerking met enthousiaste 50-plussers in Nederland en lokale horecaondernemers.
Meer informatie: www.nationalesnertdag.nl.