Nieuw thuis gezocht: Caprero en Guacamole

Hallo! Wij zijn Caprero (katertje) en Guacamole (poesje). Wij zijn ongeveer een half jaar oud. Dit is wel een schatting want wij zijn als vondeling in het asiel terecht gekomen.

Mensen vinden wij nog wat eng, daarom wonen wij in een gastgezin. Hier kunnen wij beter socialiseren en dat gaat heel goed. Wij lopen lekker rond in huis, komen op zijn tijd een aai halen, spelen veel met alle speeltjes en de andere katten die hier wonen. Het gaat nu zo goed dat wij aan een nieuw huisje toe zijn.

Guacamole vind nog veel dingen spannend dus bij nieuwe situaties en onverwachtse bewegingen blaast zij nog. Ik, Caprero, probeer zo veel mogelijk het goede voorbeeld te geven aan mijn zusje. Ik ben dan ook wat nieuwsgieriger en ondernemender, waardoor zij zich aan mij op kan trekken.

Onze verzorgers zijn op zoek naar een rustig en veilig huisje voor ons die ons de tijd wil gunnen om zelfverzekerder te worden.

Denkt u dat u ons dat huisje kunt bieden? Mail dan naar info@dierentehuisamstelveen.nl met een duidelijke uitleg van uw thuissituatie. Als er een match kan zijn, wordt u in contact gebracht met het gastgezin.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl