Nieuw thuis gezocht: Daddy

Hallo, ik ben Daddy, een al wat oudere heer die op zoek is naar een liefdevol huis. Na het overlijden van mijn zusje ben ik in het dierentehuis komen te wonen.

Uit bloedonderzoek is gebleken dat ik suikerziekte heb. Daarvoor krijg ik twee keer per dag insuline gespoten.

Ik ben gek op aandacht en kom dan ook graag knuffelen. Honden kan ik prima mee samen wonen, als zij gewend zijn aan katten. Ik hoef niet per se naar buiten, een huis met een balkon zodat ik af en toe lekker in de zon kan genieten buiten vind ik al prima.

Denk u mij dat gouden mandje te kunnen bieden op mijn oude dag? Stuur dan een mail naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een duidelijke uitleg over mijn mogelijk nieuwe huis. Mijn verzorgers kijken dan of de situatie geschikt is voor mij.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl