P60 presenteert 20 januari nieuwe editie van LOUD!

P60 presenteert op 20 januari 2018 een nieuwe editie van hét hardstyle concept van Amstelveen en omgeving: LOUD!. Zoals je gewend bent is er weer een keiharde line-up samengesteld. Met onder andere Requiem én Deetox zal er deze avond weinig heel blijven. LOUD! is terug, en dat zal niet onopgemerkt voorbij gaan.

De verdere line-up van dit evenement is als volgt: Dr. Rude | Rosko | Flexxo | Darknezz | Raveneger | D-Check & LXD | ColdEFX | Prevail | Legion | Ike | Koshkurah & MC Omen.

Met Requiem is direct een headliner van jewelste uitgenodigd. De Nederlandse DJ/producer sloeg enkele maanden geleden met ‘The Next Level’ een nieuwe weg in en deed daar onlangs nog een schepje bovenop met ‘My Style’. Haast vanzelfsprekend reist hij de hele wereld over met zijn eigenzinnige sound: de ene dag staat hij voor een uitgelaten publiek in Chili, de volgende neemt hij een becheiden arena in Göthenborg onder handen. Om nog maar te zwijgen over zijn keiharde shows op de bekende festivals in de lage landen. Zijn set op Decibel Outdoor van deze zomer is inmiddels terug te luisteren (via de Soundcloud van b2s) en zal iedere hardstyle fan onrustig op z’n stoel doen wiebelen.

De eveneens Nederlandse Deetox kan met recht de Queen of Raw genoemd worden. Haar unieke geluid brengt haar sinds 2010 langs alle belangrijke, internationale festival in de hardstyle scène en onlangs zelfs in Mexico. Afgelopen november was er ook een speciaal moment, toen haar remix van ‘Het Land Van’ (samen met Lange Frans) met een gouden plaat werd bekroond. Maar de meeste focus zal de komende tijd op haar pas opgerichte, eigen platenlabel ‘Bring The Riot’ liggen. Eerste release ‘Unstoppable’ werd uitstekend ontvangen en de volgende track – met de onheilspellende naam ‘A Violent Disturbance’ – is al aangekondigd. Het belooft dus onrustig te worden, als ze op zaterdag 20 januari naar P60 komt!

Kaarten kosten €15 in de voorverkoop. Aan de deur op de dag van het evenement kosten deze €17,50. De zaal gaat open om 23.00 uur, dit is ook de aanvangsttijd van het evenement.