Politie zoekt getuigen na aanrijding sneltram met fietser in Buitenveldert

Op de kruising van de Buitenveldertselaan met de Van Boshuizenstraat heeft op 21 december een aanrijding plaatsgevonden tussen sneltram 51 en een fietser. De politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding.

Omstreeks 11.30 uur rijdt de sneltram 51 op de Buitenveldertselaan in de richting van Amstelveen. De fietser rijdt op de Van Boshuizenstraat richting de Jumbo aan de Buitenveldertselaan. Op de kruising van de Buitenveldertselaan met de Van Boshuizenstraat ontstaat er een aanrijding tussen de fietser en de sneltram. De fietser raakt hierbij zwaargewond.

Het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding en is op zoek naar getuigen. Mocht je iets gezien hebben wat de politie verder zou kunnen helpen in het onderzoek neem dan contact op via 0900-8844. Via het online tipformulier kan ook informatie en beeldmateriaal gedeeld worden met de politie.