RTVA beste leerbedrijf Noord-Holland ICT en creatieve industrie

RTVA is door de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) uitgeroepen tot beste leerbedrijf van Noord-Holland in de sector ICT en creatieve industrie. De verkiezing is in het leven geroepen om het belang van het leren in de praktijk voor studenten te benadrukken. In totaal zijn er acht sectoren, waaronder de sector ICT en creatieve industrie.

Adjunct-hoofdredacteur Ernst Jan Wilhelmis reageert blij verrast op de uitverkiezing. “Het is fantastisch dat we dit hebben weten klaar te spelen. Een woord van dank gaat dan ook absoluut uit naar oud-hoofdredacteur Jan van Galen en voormalig office-manager Tim Lechner. Beiden hebben zich keihard ingezet om ons verder te kunnen ontwikkelen als leer- en werkbedrijf. Maar iedereen die bij RTVA betrokken is heeft hier z’n steentje in bijgedragen.”

Wilhelmis was al heel trots op de nominatie die eerder dit jaar werd bekendgemaakt. “De SBB vindt het bijzonder dat wij iedereen een kans willen geven. Ook mensen met een zogenoemd rugzakje. Als het aan ons ligt, gaan we daar nog heel lang mee door.”