Sfeervol kerstconcert The Amstel Gospel Choir in Urbanuskerk

In een afgeladen Urbanuskerk in Amstelveen gaf  The Amstel Gospel Choir afgelopen dinsdag 19 december een kerstconcert.

Uiteraard ontbraken de grote favorieten zoals Silent Night, Joy to the World en de betoverend mooie Oh Holy Night niet. Het publiek heeft genoten en deed volop mee.

Tijdens deze avond heeft Dirk-Jan Jansen – coach van The Amstel Gospel Choir – gesproken over zijn liefdadigheidsproject op St. Maarten in verband met de verwoestingen door de orkaan Irma. Een collecte tijdens de sfeervolle avond leverde hem ruim 770 euro op.

In het nieuwe jaar wil The Amstel Gospel Choir werken aan nieuwe projecten en is op zoek naar nieuw talent. Op dinsdagavond 16 januari 2018 houdt The Amstel Gospel Choir een open repetitie in Wijkcentrum Westend in Amstelveen van 20.00-22.30 uur. The Amstel Gospel Choir nodigt vrouwen en vooral mannen tussen 15 tot 50 jaar uit voor deze open repetitie.

Voor meer informatie: www.amstelgospel.nl