Shared Dining in Schouwburg Amstelveen

Schouwburg Amstelveen organiseert in samenwerking met Kragtwijk Catering een Shared Dining op vrijdagavond 8 december. Bezoekers van de voorstellingen ‘In bed met Dietrich en Piaf’ en Gidsland’ kunnen die avond genieten van een compleet avondje uit.

In de bovenfoyer van het theater zijn de tafels feestelijk gedekt en kijkt het publiek uit over Winter Village Stadshart Amstelveen. Aan tafel worden verschillende hapjes en gerechten geserveerd. Iedereen kan hiervan opscheppen wat hij of zij lekker vindt. Natuurlijk ontbreekt een goed glas wijn niet.

‘In bed met Dietrich en Piaf’ is muziektheater over de ongewone vriendschap tussen Edith Piaf en Marlene Dietrich. Frédérique Sluyterman van Loo speelt Dietrich, Irene Kuiper verbeeldt Piaf en Ger Otte neemt de rol van alle mannen in hun leven op zich, in deze lovend ontvangen muziektheatervoorstelling vol humor, nostalgie, feiten en fictie.

‘Gidsland’ is een nieuwe actuele komedie over de Nederlandse identiteit. Over een land dat de weg wijst als er geen wolkje aan de lucht is. Maar hoe gedragen we ons als er wel iets op het spel staat?

Een Shared Dining-ticket kost € 27,50 per persoon (exclusief entreebewijs voor één van de voorstellingen) en kan t/m 6 december online besteld worden.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en er geldt vol = vol.
De Shared Dining start om 18.30 uur en duurt tot 19.45 uur.

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar www.schouwburgamstelveen.nl.