Specsavers Amstelveen spaart jaar lang voor PlusMobiel Amstelveen

RTVA gaat zich eind dit jaar inzetten voor de BoodschappenPlusBus en Specsavers laat vandaag weten zich te gaan inzetten voor het kleine zusje, de PlusMobiel.
Inwoners van Amstelveen stemden op de genomineerde lokale goede doelen voor de spaarronde van 2018 van Stichting Specsavers Steunt. Uit de finalisten koos het winkelteam van de opticien Amstelveen de PlusMobiel als gelukkige winnaar.

Ieder jaar zetten alle winkels van Specsavers voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt, een vast bedrag opzij voor Stichting Specsavers Steunt. Aan het einde van het spaarjaar wordt het totale spaarbedrag verdeeld over het lokale goede doel en het landelijke goede doel. Zo draagt iedere winkel haar steentje bij aan de lokale gemeenschap. In totaal worden er jaarlijks zo’n 130 lokale initiatieven door heel Nederland gesteund.