Tentoonstelling Ans Markus wegens succes verlengd

De overzichtstentoonstelling van Ans Markus in Museum Jan van der Togt is wegens succes met drie weken verlengd. De kunstwerken van Markus zijn nu tot en met 28 januari 2018 te zien. De expositie trok tot dusver al bijna 15.000 bezoekers.

Het is voor het eerst dat alle creatieve uitingen van Ans Markus (1947) op één plek te bewonderen zijn. De overzichtstentoonstelling toont onder meer geschilderde portretten, bronzen beelden en klein werk in porselein. Elke zondag geeft Markus een instaprondleiding door haar expositie.

Bij de tentoonstelling is een tweede druk van het boek ‘Ans Markus – Als ik jou was…’ verschenen. De eerste druk kwam in 2016 uit bij haar expositie in Museum de Fundatie.

Meer informatie: www.jvdtogt.nl

Kijk ook het RTVA interview met Ans Markus.