De voorstelling Kinderen van Judas te zien in schouwburg Amstelveen

Regisseur Jeroen De Man scherpt na zijn eerdere succesvoorstelling Ondertussen in Casablanca zijn eigen theaterstijl aan met de fantasy voorstelling Kinderen van Judas. In deze geheel nieuwe voorstelling daalt hij met zeven acteurs af naar de schaduwwereld van vampiers en brengt een barokke mix van humor, geschiedenis en bloedserieuze taferelen op toneel. Met zowel bekende als nieuwe gezichten waaronder Judith van den Berg, Betty Schuurman en Vincent van der Valk is de voorstelling op 12 december te zien in Schouwburg Amstelveen.

Een voorstelling over een vampier die zich met een burn-out heeft teruggetrokken in het bos. Hij heeft alles wat hij ooit begeerde: talent, macht en het eeuwige leven. Toch is hij ongelukkig. Zijn verleden haalt hem in, en dat verleden blijkt bovenmenselijk ver terug te gaan. Zijn oude bloeddorstige vrienden komen op bezoek in het bos. Ze willen dat hij weer naar de stad terugkeert. Om de tijd te doden spelen ze beroemde vampiers na: Gary Oldman als prins Vlad, Max Schreck in Nosferatu. Ze tikken de ene na de andere bloedfles achterover. In de bosjes liggen vampierjagers op de loer, weerwolven likken hun poten. Verdwaalde Nordic walksters hebben nog geen idee van wat hen allemaal te wachten staat. Ze zijn maar pionnen in een heel oud spel…