A Tribute to Creedence Clearwater Revival in Schouwburg Amstelveen

Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival één van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als: Bad moon rising, Proud Mary, Have you ever seen the rain? en Down on the corner. Na een regen van hits en gouden platen viel de groep in 1972 uit elkaar. Maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. Vrijdag 19 januari brengt de Amerikaanse rockband The Fortunate Sons in Schouwburg Amstelveen een eerbetoon aan deze legendarische band.

Hoewel fans ooit hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen nu bandlid Tom Fogerty is overleden. De Amerikaanse band The Fortunate Sons – natuurlijk genoemd naar een politiek geladen CCR-nummer – is een ware primeur, want deze band was nog niet eerder in Europa te zien. De gelijkenis is als twee druppels water en een jonge John Fogerty, leadzanger van C.C.R., brengt u met de hits terug in de tijd.

Vrijdag 19 januari, aanvang 20.00 uur.

Meer informatie: Schouwburg Amstelveen