Amstelveen loopt niet warm voor politieke bijeenkomst

De bijeenkomst ‘Lokaal politiek actief’ voor inwoners van Amstelveen’ van 24 januari is geannuleerd. Er zouden te weinig aanmeldingen zijn binnengekomen voor avond waarbij inwoners onder meer konden speeddaten met (kandidaat-)raadsleden.

De VVD biedt in ieder geval een alternatief op woensdag 24 januari. Kandidaat-raadslid Tom Coumans: “Politieke partijen kunnen de belangen van inwoners enkel vertegenwoordigen door voortdurend met hen in gesprek te gaan. Wij vinden het ontzettend jammer dat het initiatief van de griffie geen doorgang zal vinden, maar bieden degenen die deze avond in hun agenda gezet hadden graag een alternatief op slechts een steenworp afstand van het Raadhuis.”

De bijeenkomst van de VVD is van 19:00 tot 21:00 uur in de Bajes, gelegen aan de Ouderkerkerlaan 2 (ingang Winekitchen at Sea). Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@vvd-amstelveen.nl .