Amstelveens ex-stel zaterdag te zien bij ‘Ik Vertrek’   

De Amstelveners Michiel Prins en Sibel Ambagts zijn zaterdag 20 januari te zien bij het televisieprogramma ‘Ik Vertrek’. De uitzending begint 21.35 uur en is te zien op NPO 1.

De vooraankondiging op de website van Ik Vertrek maakt het al pikant: “ICT’er Michiel (42) en paardenfluisteraar Sibel (24) zijn ex-geliefden, maar gaan tóch samen emigreren. In een liefdesrelatie zijn ze niet zo goed, maar samen naar Frankrijk verhuizen, verbouwen en een bedrijf opzetten, gaat prima. Denken ze.”

Ondertussen heeft Sibel weer een relatie In Nederland en dat blijkt soms best onhandig te zijn als er een bedrijf in Frankrijk moet worden opgezet. Het is voor haar in ieder geval geen reden om het avontuur met haar ex niet aan te gaan. In de Lot-et-Garonne heeft Michiel een vervallen boerderij gekocht die ze willen omtoveren tot groepsaccommodatie, die geschikt is voor trainingen en workshops. Daarbij heeft Michiel het ambitieuze plan opgevat om de WiFi in de omgeving te verbeteren.

Kijken dus aanstaande zaterdag. En voor wie twitter heeft, de hashtag #ikvertrek is een waardevolle aanvulling tijdens de uitzending. RTVA is in ieder geval benieuwd wat Amstelveenz-columniste @geertjevisser van deze ‘lokale Ik Vetrek’ vindt.

Foto en trailer: Ik vertrek