Amstelveense wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor de Amstelveense Yvonne. Zij heeft bij de BankGiro Loterij maar liefst 10.000 euro gewonnen. Deze week werd Yvonne verrast met het heugelijke nieuws. Yvonne (68): “Geweldig! Dit had ik nooit verwacht. Ik wil heel graag een nieuwe bank en een nieuwe kast aanschaffen. Dit komt ontzettend goed uit.”

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.