Aukelien Weverling en Tom Hofland bij boekhandel Blankevoort

Aukelien Weverling en Tom Hofland komen op dinsdag 23 januari bij Boekhandel Blankevoort aan de Rembrandtweg 649 in Amstelveen praten over het schrijverschap.

Beiden publiceerden in het afgelopen jaar een zeer goed ontvangen roman en ze voelen elkaar daarover stevig aan de tand. Aukelien Weverling (1977) schreef In alle steden, dat met het eerdere Het land een tweeluik vormt. Het is behalve een bijzonder soort toekomstroman – zoals Trouw het omschreef – ook ‘een langdurige stijloefening’. Letterlijk een knap staaltje van taalbeheersing, zoals Het land dat ook is.

Tom Hofland (1990) debuteerde met Lyssa, een historische roman die de sfeer van de grote ‘Russen’ ademt, maar dan wel met een hedendaagse vlotheid. De Volkskrant riep de debutant uit tot het literatuurtalent van 2018.

Vanaf 19.30 uur kun je inlopen. De avond begint om 20.00 uur. Er zal gelegenheid zijn om met de auteurs in gesprek te gaan en natuurlijk wordt er gesigneerd.

Aanmelden via boekhandelblankevoort@planet.nl of 020 6455694.