D66 hoopt grootste partij van Amstelveen te worden

De lokale D66 afdeling heeft zaterdag haar verkiezingsprogramma en haar kandidaten gepresenteerd. Al eerder werd bekend dat lijsttrekker Maaike Veeningen opnieuw de kar zal gaan trekken voor D66 in Amstelveen.

Veeningen is in het huidige college wethouder van onder meer Onderwijs, Economische Zaken en Cultuur. Lijsttrekker Veeningen: “D66 presenteert een lijst met veel kennis en ervaring én nieuw elan. Wij gaan de komende maanden volop campagne voeren om de kiezer te overtuigen op ons te stemmen en D66 de grootste partij van Amstelveen te maken.” Op het ogenblik is D66 de tweede partij van Amstelveen met acht zetels in de raad.

Huidig raadslid Paul Meinhart is op eigen verzoek op een lagere plaats gezet omdat hij een andere rol binnen de partij ambieert.

De volledige lijst van D66 ziet er als volgt uit:

1. Maaike Veeningen
2. Harmen van der Steenhoven
3. Floortje Gordon
4. Frank Berkhout
5. Tawros Aslanjan
6. Anne-Mieke van der Vet
7. Robert Zuidbroek
8. Edwin van der Waal
9. Stephanie Schilder
10.Saloua Chaara
11.Youssef Ben Idder
12.Paul van Roermund
13.Kavita Huizing
14.Sonja Robben
15.Shivan Bhoendie
16.Paul Meinhardt
17.Lex Hendriksen
18.Sanne van Kamp
19.Mirjam van der Heijden
20.Piet Bresser
21.Guus Lindeman
22.Aalt Swiebel
23.Cecile Wijnen
24.Robert Kleipool
25.Diego Tolen
26.Tijmen van der Knaap
27.Klaas van Gelder
28.Nico van Ginkel
29.Catharina de Leur
30.Rien Alink

Foto: achter (vlnr): Edwin van der Waal, Harmen van der Steenhoven, Frank Berkhout, Robert Zuidbroek, Saloua Chaara, Shivan Bhoendie, Paul van Roermund, Stephanie Schilder, Youssef Ben Idder. Voor (vlnr): Anne-Mieke van der Vet, Tawros Aslanjan, Floortje Gordon, Kavita Huizing.