Disney Junior Party in Cinema Amstelveen

Disney Junior Party is op zondag 28 januari in Cinema Amstelveen. Kijk die dag om 10.30 uur naar een aflevering van Mickey and the Roadster Racers, een aflevering van Vampirina en een exclusieve aflevering van De Puppy Vriendjes. Tussendoor treedt Mickey Mouse aan als interactieve host: vanaf het doek vermaakt hij de kinderen in de zaal.

Zing en dans mee met de leukste afleveringen van Disney Junior, waaronder minstens 1 gloednieuwe, nooit eerder uitgezonden aflevering. Vanaf het grote bioscoopscherm praat Mickey Mouse de boel aan elkaar. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden. Disney Junior Party is een interactieve bioscoopbeleving: alle kinderen worden aangespoord om mee te zingen en te dansen.

Bij de kleuterbios gaat het licht niet helemaal uit. Ook het geluid gaat iets zachter dan bij een normale film. En na afloop ga je naar huis met een ‘ik ben naar de film geweest’- diploma en een speciale goodie bag van Disney.