Fietsenwinkel vanaf maart in Stadshart Amstelveen

Tussen de Bijenkorf en het Cobramuseum in het Stadshart wordt vanaf maart een fietsenwinkel gevestigd: Het Fietshuys. De nieuwe fietsenwinkelformule is het resultaat van een samenwerking tussen collega-ondernemers Silvan Overtoom en Philip Wallage. De nieuwe winkel gaat vierhonderd vierkante meter in oppervlakte beslaan.

“De huidige winkel, Wiel Tweewielers op de Hortensialaan, is in de afgelopen vier jaren uit zijn jasje gegroeid. Het is tijd om te gaan uitbreiden. Ondanks een grotere locatie blijft service en de persoonlijke benadering in onze dienstverlening heel belangrijk,” aldus Silvan.
Philip Wallage voegt hieraan toe: “In het tijdperk van de internetaanbiedingen merken wij toch dat steeds meer klanten niet voor de laagste prijs gaan. Een grote groep klanten stelt service boven prijs. Zeker als het om duurdere aankopen gaat, zoals de aanschaf van een tweewieler,”

Het adres van de nieuwe winkel is Sandbergplein 24B.