Gerard Krijger van Qukel op bezoek bij Mama Café

Gerard Krijger komt op vrijdag 2 februari naar het Mama Café. Hij is de bedenker van Qukel. Een bedrijf dat speelgoed heeft ontwikkeld op basis van de ontwikkeling van het kind én dat speciaal is voor vaders om te spelen met hun kroost. Hij komt er alles over vertellen bij het Mama Café.

Eerlijk speelgoed met een verhaal speciaal voor vaders en hun kinderen. Speelgoed voor vaders? Vaders spelen namelijk anders met hun kroost dan moeders en willen dollen met hun kids, knuffelen en samen gek doen.Van een slaapdoekje voor de allerjongsten tot een kleurenvanger voor de iets oudere kindjes. De speeltjes sluiten bovendien aan bij de ontwikkelfases van je kind. Let wel, dit zijn geen vastomlijnde strakke regels die voor alle kinderen hetzelfde zijn. Het zijn slechts indicatoren en zijn gebaseerd op wetenschappelijk werk van onder andere ontwikkelpsycholoog Ewald Vervaet. Dus geen zorgen als bij jouw kind de ontwikkeling net even anders verloopt. De speeltjes zijn een manier om samen te spelen en er achter te komen wat er allemaal omgaat bij jouw kleine.

Jonge Ouders in Amstelveen organiseert elke maand het Mama Cafe. Een ontmoetingsplek en gezellig samenzijn van mede ouders en opvoeders. Het Mama Café nodigt dan ook graag alle ouders en medeopvoeders uit om langs te komen om in een informele ontspannen setting informatie met elkaar uit te wisselen.

Meer informatie en het gehele jaarprogramma is te vinden op www.jongeoudersinamstelveen.nl en op de Facebook pagina van Mama Café Amstelveen.