GroenLinks Amstelveen in gesprek met bewoners Patrimonium

GroenLinks zegt graag in gesprek te gaan met de inwoners van Amstelveen. “Daarom gaan we regelmatig de wijken in. Afgelopen zaterdag waren we in de wijk Patrimonium,” meldt de partij.

Maar wat doen de leden dan tijdens een wijkbezoek? “We informeren mensen over de aankomende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart en we vertellen dat GroenLinks graag hoort wat er speelt in de wijk. In de wijk Patrimonium waren de reacties warm en positief.  Bewoners van deze wijk hebben het naar hun zin.”

Toch zijn er ook punten van zorg volgens de partij. “Genoemd werden: de toename van overkomende vliegtuigen en de fijnstof en geluidsoverlast die dat met zich meebrengt; de drukke verkeerssituatie in de Oude Karsenlaan, toegangsroute naar het Amsterdamse bos, en bewoners uitten zorgen over de Amstelveense woningmarkt. Ook hier wonen Amstelveners die hun kinderen noodgedwongen zien vertrekken naar andere gemeenten,”
aldus een woordvoerder.

De leden van GroenLinks zijn iedere eerste donderdag van de maand te vinden in P60 vanaf 19:00 uur. De volgende huis-aan-huis actie is op 27 januari en de volgende borrel wordt 1 februari gehouden. Meer info op amstelveen.groenlinks.nl.