Indiefair – Muzikantendag voor indies in P60

De muziekindustrie groeit met 10 miljard de komende jaren, maar hoe profiteer je daar als muzikant van mee? Indieplant organiseert op zaterdag 27 januari 2018 in Poppodium P60 in Amstelveen haar allereerste muzikantendag: de Indiefair en beantwoordt deze en vele andere vragen.

Volg seminars van professionals uit de muziekindustrie, geniet van live-optredens tijdens de Band Battle, neem je demo mee naar het Demo Café, volg workshops, ontmoet andere muzikanten en nog veel meer. Verder is er een rap en drum battle, zijn er oefenruimtes om vrij te jammen, een DJ booth voor DJ’s om een set te verzorgen, een demo cafe waar jouw muziek gedraaid kan worden en mogelijkheid om te netwerken met muziekprofessionals, labels en andere muzikanten.

De line-up is als volgt: JR Kenna // Martyr // Experienced?!? // Stillmode // The Hourglass Instinct // Maddy Moreah // SoulNL // Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie // Mieke van Veen // Niña Chilena // Jessy Yasmeen // Joris Koster // Celine Rae & MacNaus // Tafariz // Pam Osher // Jonne Vela // Jared Joaz // Ernest Darko // Kings Childd en Lynieve Austin.

Een greep uit het programma laat de grote verscheidenheid aan onderwerpen en artiesten zien: Zangeres Romy Dya, die onlangs nog meewerkte aan ‘So Far Away’ van Martin Garrix & David Guetta, zal een workshop songwriting verzorgen. Hugo Langras vertelt in een boeiende seminar over zijn ervaring als artist manager van Afrojack, Bassjackers, DJ Chuckie en R3hab en ook komt de Nederlandse (hard)rockband Martyr vertellen over hun grote tour door Japan. Bovendien worden de heren natuurlijk niet weggestuurd voordat ze een optreden hebben verzorgd.

De kosten zijn via EB €10,-. In de voorverkoop kosten de kaarten €15,-.  Aan de deur kosten de kaarten €17,50. Alleen het voorprogramma zien? Dat kan ook. Dan kosten de kaarten  €7,50.

De zaal gaat 27 januari om 14:00 uur open. Het evenement begint om 15:00 uur.