Jeugdthriller ‘Shock’ van Mel Wallis de Vries als musical te zien in Amstelveen

Nadat het boek ‘Shock’ vorig jaar de Prijs van de Jonge Jury won als meest populaire Nederlandse jeugdboek, is de thrillermusical Shock tot en met februari 2018 als musical te zien in heel Nederland. Op woensdag 31 januari 2018 speelt Shock om 19:30 uur in de Schouwburg Amstelveen in Amstelveen. De nieuwe Nederlandse thrillermusical Shock is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Mel Wallis de Vries.

De cast van Shock bestaat uit onder anderen Britt Scholte (bekend van Goede Tijden Slechte Tijden, Brugklas en Hartbeat) en Priscilla Knetemann (bekend van SpangaS, Fataal en Vals). De voorstelling wordt gemaakt door het team van BOY 7 en Vals. De thrillermusical gaat over een tienermeisje dat verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, telefoon en bebloede jas worden gevonden. Maanden later pakken haar vriendinnen hun leven weer op, maar dan komt de moordenaar terug. Onder grote spanning proberen de vriendinnen te overleven.

Shock is na de voorstelling Vals de tweede bestseller van Mel Wallis de Vries die wordt bewerkt voor theater. De schrijfster heeft inmiddels maar liefst vijf keer de Prijs voor de Jonge Jury gewonnen en is daarmee de succesvolste jeugdschrijver van dit moment. Voordat de voorstelling begint is er in het theater een covermodelwedstrijd, waarbij bezoekers kans maken om op de cover te komen van het nieuwe boek van Mel.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.shockthrillermusical.nl