Jury had het moeilijk bij nominaties ‘sportvereniging van het jaar 2017’

Het binnenhalen van de titel ‘sportvereniging van het jaar’ is dit jaar en prestigieuze zaak. Maar liefst acht sportverenigingen hebben de long-list gehaald en al deze verenigingen hebben naar het oordeel van de jury” een grote bijdrage geleverd aan de sport in Amstelveen.” De lijst gegadigden bestaande uit: Stichting Rolstoeldansen Amstelveen; Dance Improvement; HV Myra; RSVU Okeanos; AV Startbaan; MBCA; Duikteam Nemo en Shotokan karatevereniging Amstelveen, was zo gelijkwaardig dat de jury voor het eerst in de geschiedenis van de prijs een tweede overlegronde nodig had om tot een top drie van kanshebbers te komen.
Tijdens het Amstelveens Sportgala op 9 februari in het Amstelveen College strijden atletiekvereniging AV Startbaan, hockeyclub Myra en Basketbalvereniging MBCA, in het bijzijn van genodigden, om de hoofdprijs.