Laatste rondleidingen Ans Markus in Museum Jan van der Togt

Een laatste kans op een persoonlijke uitleg van haar werken. Op alle zondagen in januari 2018 geeft Ans Markus om 14.00 uur een instaprondleiding door haar overzichtstentoonstelling in Museum Jan van der Togt. De expositie van Ans Markus is nog tot en met 28 januari 2018 te zien.

Op aangrijpende wijze onderzoekt Ans Markus de schaduwkanten van het leven in onder meer de recente schilderijenseries “Verborgen verdriet” en “De pijn van oud”.
Ook schilderde zij een reeks jeugdportretten van o.a. Frida Kahlo en Modigliani, waarmee Markus uiting geeft aan haar bewondering voor door haar gerespecteerde voorgangers. Daarnaast hangt er een ruime selectie vroeger werk zoals de schetsen, tekeningen en kleinere schilderijen, alsook sculpturen in brons en porselein die Markus sinds enige jaren maakt.

Museum Jan van der Togt
Dorpsstraat 50
1182 JE Amstelveen
Tel.: (020) 641 57 54
www.jvdtogt.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur