Lex Bomgaars stopt als voorzitter Wijkplatform en Stichting Waardhuizen-Middenhoven

W.A.(Lex) Bomgaars stopt als voorzitter van het Wijkplatform en de Stichting Ontmoeting Waardhuizen-Middenhoven (SOWM). Vanaf het begin is hij nauw betrokken geweest bij het platform en de stichting en direct na de overdracht van het welzijnswerk – pijler drie – door de voormalige en inmiddels failliete organisatie Cardanus, aan Participe.

Zijn gezondheidstoestand en andere recente ontwikkelingen droegen bij aan zijn besluit om zich na ruim acht jaar op korte termijn terug te trekken. Op eigen verzoek zal hij, na de diverse verantwoordelijkheden te hebben overgedragen, zonder verdere plichtplegingen zoals hij zegt ‘met stille trom via de zijdeur vertrekken’. Hij meent dat er binnen het bestuur van de Stichting een solide basis bestaat om rustig af te wegen wie hem als voorzitter zal gaan opvolgen.