Love is in the air met Clifton End bij P60

Buzzbin Productions presenteert op vrijdag 16 februari in P60 te Amstelveen: Clifton End & Friends, Valentine Edition! In 2016 is Clifton End solo gegaan, na jarenlang deel uit te hebben gemaakt van de band Cache Royale. Na de succesvolle show in september keert Clifton End samen met vrienden terug in P60.

Clifton Radley End, zoals zijn volledige naam luidt, zingt al van jongs af aan. Vanaf zijn 15e was zijn voorliefde voor muziek niet meer te negeren en maakte hij deel uit van diverse internationale bands. Vorig jaar besluit de charismatische zanger om solo verder te gaan en zijn liefde voor kizomba (populaire Angolese dans en muziek) de ruimte te geven.

Deze avond zal de nadruk op Clifton’s veelzijdigheid liggen: zie het als een muzikale samenvatting van zijn gehele muziekcarrière. Je kunt genieten van slowjams, tot GIO, van Cache tot Kizomba en van prachtige duetten met Ray Bass, Maya Christina, TSean, Dwayne Lace en Tahir! Een avond vol muziek en vol fantastische artiesten onder begeleiding van live band.

Ben je nog niet uit gefeest of wil je nog even nagenieten? Aan het einde van de avond zal de afterparty begeleid worden door de nieuwe kizomba sensatie namelijk de band Kizz Me en DJ Curteez.

In de voorverkoop kosten kaarten €10. Op de avond van het evenement kosten de kaarten €12,50. De zaal gaat open om 20.30 uur. De aanvang is 21.00 uur.