Meezingmiddag in Ontmoetingscentrum De Meent

Het koor ‘Zomaar Gewoon’ houdt zondag 14 januari vanaf 14.30 uur weer de traditionele meezingmiddag in De Meent. Volgens dirigente Elly Meekel is het overweldigend om te zien hoeveel plezier de bezoekers steeds weer beleven aan het (mee)zingen. Volgens haar is zingen gezond voor lijf en leden, verhoogt het de weerstand en verlaagt het de stress.

De meezingmiddag, vol liedjes die garant staan voor veel sfeer en gezelligheid, wordt gehouden onder het motto ‘Het zou stil zijn in het bos als alleen de mooiste vogels zouden zingen’. Voor iedereen ligt een tekstboekje klaar. Tussendoor is er genoeg tijd voor het bestellen van een drankje en een hapje. Entree is gratis. De Meent is te vinden aan de Orion 3, 1188 AM Amstelveen

Foto: Koor Zomaar Gewoon (Jan Demming)