Musicalklassieker ‘My Fair Lady’ drie dagen in Schouwburg Amstelveen

De musicalklassieker My Fair Lady is op vrijdag 9, zaterdag 10 én zondag 11 februari te zien in Schouwburg Amstelveen.

Kenners zijn het erover eens: My Fair Lady is één van de beste musicals ooit gemaakt. Muziektheatervoorstelling DIDO DIDO, op zaterdag 10 februari te bewonderen, combineert eveneens zang en dans maar is geïnspireerd op de klassieke opera Dido en Aeneas (Purcell). Waar My Fair Lady in 2018 op Broadway haar revival beleeft, is deze musicalklassieker al vanaf het najaar 2017 in Nederland te zien.

Met een geweldige cast, duizelingwekkende kostuums, fantastische decors en evergreens als Als het effe kan, Kom terug en dans met mij en natuurlijk Het Spaanse graan heeft My Fair Lady de harten van het publiek weer veroverd My Fair Lady vertelt het (liefdes)verhaal van een excentrieke professor en een eenvoudig bloemenmeisje. Professor Higgins neemt de weddenschap aan om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat niet zonder slag of stoot want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet niet alleen de Engelse elite van slag te brengen…

De hoofdrol van Eliza wordt door de talentvolle Esmée Dekker vertolkt. Naast haar zijn o.a. Chris Tates, Alfred van den Heuvel, Sjoukje Hooymaayer en Han Oldigs te zien. Die laatste, die de rol van Alfred P. Doolittle vertolkt, heeft de Musical Award voor ‘Mannelijke bijrol in een grote musical’ gewonnen. ‘Lust voor oog en oor,’ aldus Telegraaf (* * * *) over My Fair Lady.

. Op vrijdag 9 (20.00 uur), zaterdag 10 (20.00 uur) en zondag 11 februari (15.00 uur) speelt de voorstelling dus in Amstelveen. Kijk voor de kaartverkoop op: https://schouwburgamstelveen.nl/