Nieuw thuis gezocht: Georgie

Hoi allemaal, ik ben Georgie, een verlegen dame van bijna één jaar oud.
Ik ben als zwervertje binnen gekomen in het dierentehuis.

Mijn verzorgers denken dat ik in mijn leventje tot nu toe nog weinig contact heb gehad met andere mensen, omdat ik het allemaal best wel heel spannend vind in het tehuis. Je kunt mijn vertrouwen krijgen door mij lekker te kriebelen. Daardoor kom ik aardig los en krijg je een knuffel van mij terug.

Omdat ik erg gesteld ben op mijn rust, word ik niet bij kinderen en honden geplaatst. Wel zou het voor mij goed zijn om bij een andere sociale kat te wonen.

Denk je na het lezen van het verhaaltje dat jij voor mij een gouden mandje hebt? Stuur dan een mail naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een duidelijke uitleg over de thuissituatie zodat er gekeken kan worden of de situatie geschikt is voor mij.

 

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl