Nieuw thuis gezocht: Milou

Hallo, ik ben Milou, een gesteriliseerde dame van 11,5 jaar oud. Mijn vorige baasjes hebben afstand van mij moeten doen omdat ik niet goed overweg kon met de andere twee katten. Ook lukte het niet om mijn medicijnen op vaste tijden toe te dienen. Ik heb namelijk suikerziekte en daarvoor heb ik op vaste tijden insuline nodig.

Ik kijk wel graag eerst een beetje de kat uit de boom. Even kijken waar ik ben. Als ik eenmaal gewend ben ben ik gek op aandacht en word ik het liefst de hele dag geknuffeld. Ook zou ik het fijn vinden om af en toe naar buiten te kunnen.

Heeft u dat gouden mandje voor mij? Stuur dan een e-mail naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een duidelijke uitleg over de thuissituatie. Mijn verzorgers kunnen dan beoordelen of de situatie voor mij geschikt is.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl