Nieuw thuis gezocht: Puck

Hallo, ik ben Puck, een leuke gecastreerde Jack Russel man van 2,5 jaar oud.

Ik ben niet gewend om alleen thuis te zijn en heb daardoor last van verlatingsangst. Ik blaf dan net zo lang tot mijn baasje weer thuis komt. Met de juiste begeleiding en positieve training kan ik dit wel leren. Bij mijn vorige baasjes deed ik mijn behoefte in de badkamer in huis, ik moet nog leren dat ik dit buiten hoor te doen.

Ik ben vertrouw vreemde mensen niet zo, maar als ik je eenmaal ken ga ik voor je door het vuur. Doordat ik wat eenkennig ben, plaatsen mijn verzorgers mij liever niet in een huis met kinderen.

Denkt u dat u mij een gouden mand kan bieden? Stuur dan een e-mail naar info@dierentehuisamstelveen.nl. Mijn verzorgers zullen u een adoptie vragen formulier toe sturen. Als het een match is zullen zij u uitnodigen voor een kennismaking.

Uit ervaring is gebleken dat bij een 1e kennismaking er meestal gelijk een klik (verliefdheid) is. Om te voorkomen dat er tijdens dit enthousiasme een te snelle beslissing wordt genomen, wordt gevraagd om nog een 2e en in sommige gevallen zelfs een 3e keer een bezoek in te plannen


Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl