Nieuw thuis gezocht: Queeny

Hallo, ik ben Queeny. Een lieve knuffelige dame van 14 jaar oud. Helaas gingen mijn baasjes verhuizen en kon ik niet mee.

In november van het afgelopen jaar heb ik mij al eens mogen voorstellen. Helaas woon ik nu nog steeds in het dierentehuis. Ik zou zo graag een eigen huisje hebben met lieve baasjes die mij veel aandacht geven. Want aandacht en knuffels daar ben ik gek op.

Een rustig huisje, dat zou wel heel fijn zijn. Kinderen vind ik te druk om mij heen. Ook andere katten hou ik niet zo van. Mijn verzorgers zoeken daarom dan ook een huisje voor mij zonder andere huisdieren en kinderen.

Ik haal graag buiten een frisse neus, dus een huis met een tuin zou ik zeer op prijs stellen.

In het verleden ben ik al eens geopereerd aan vetbultjes. Er is een kans dat deze terug zullen keren.

Denkt u dat gouden mandje te kunnen bieden, stuur dan een e-mail naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een duidelijke uitleg over de thuissituatie. Mijn verzorgers kunnen dan beoordelen of de situatie geschikt is voor mij.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl