Nieuw thuis gezocht: Robin

Hallo, ik ben Robin, een bang dametje van 2 jaar oud.

Ik ben hier in het dierentehuis gekomen nadat ik in een doos gedumpt ben bij een restaurant. Misschien heeft u mijn avontuur aan het begin van dit jaar wel gelezen.

Mijn verleden is onbekend. Door alles wat ik meegemaakt heb ben ik getraumatiseerd en erg bang. Aaien wil ik (nog) niet en mensenhanden vind ik maar eng. Met heel veel geduld en veel tijd zal ik uiteindelijk wel weer mensen gaan vertrouwen. Dit vertrouwen kan opgebouwd worden door zachtjes tegen mij te praten en mij niet onder druk te zetten.

Omdat ik zo bang ben plaatsen mijn verzorgers mij niet bij kinderen. Ik heb een rustig huisje nodig.

Ziet u een uitdaging in mij en kunt u mij dat rustige huisje bieden? Neem dan contact op via info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een duidelijke uitleg over uw thuissituatie zodat mijn verzorgers kunnen beoordelen of de situatie geschikt is voor mij.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12,  Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl