Poëziecafé in teken van theater

Iedere laatste donderdag van de maand organiseert de Bibliotheek Amstelland samen met Boekhandel Libris Venstra een Poëziecafé. Iedereen die dat wil kan hier een eigen gedicht, lied, of werk van een ander voordragen geïnspireerd op een thema. De komende editie die aanstaande donderdag 25 januari plaatsvindt staat in het teken van ‘Theater’, het thema van de Poëzieweek.

De Poëzieweek die dit jaar loopt van 25 t/m 31 januari heeft als thema ‘Theater’ met als motto is ‘Uitstromend, in het pluche van de zaal’. De Vlaamse dichter, romancier en regisseur Peter Verhelst (1962) schreef dit jaar het Poëziegeschenk 2018 en speciaal voor de bibliotheek het gloednieuwe gedicht ‘hoe stil het ook zal worden‘. Om de Poëzieweek te vieren krijgen de eerste 40 bezoekers van het poëziecafé dit gedicht als poster cadeau.

Donderdag 25 januari van 19.30 uur tot 21.00 uur in Venstra Café, begane grond bibliotheek Stadsplein. De toegang is gratis, deelnemers graag aanmelden via info@debibliotheekamstelland.nl o.v.v. Poëziecafé. Luisteraars mogen zo aanschuiven.