Politie zoekt getuigen van ramkraak Westwijkplein

Op het Westwijkplein heeft dinsdag 31 januari een ramkraak plaatsgevonden. De politie is op zoek naar getuigen of personen die mogelijk meer informatie hebben over deze zaak.

De pui van de Albert Heijn werd rond 03.30 uur geramd met een auto die onlangs is gestolen uit Hoofddorp. De inzittenden van de auto hebben een poging gedaan om de pinautomaat in de winkel te openen. De auto is hierna vermoedelijk in brand gestoken. Door de kraak en de brand is er veel schade ontstaan.

Getuigen en mensen met meer informatie over deze zaak worden verzocht contact op te nemen met op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Informatie en beeldmateriaal ook met de recherche gedeeld worden via het online tipformulier op de site van de politie.

Foto: VTF – Vivian Tusveld