Politie zoekt vrouw die 83-jarige vrouw berooft van portemonnee

Politie Amstelveen is nog steeds op zoek naar de vrouw die op bovenstaande foto staat. Zij heeft op 25 augustus 2017 een vrouw van 83 jaar berooft van haar portemonnee. Dit gebeurde op het Stadshart in Amstelveen.

Gisteravond, 23 januari, was bij Opsporing Verzocht te zien hoe zij een dag later opnieuw toeslaat. Een 77-jarige vrouw wordt in Albert Heijn ook van haar portemonnee berooft. Beidde slachtoffers zijn veel geld kwijt geraakt.

Op vrijgegeven camerabeelden van de supermarkt is te zien dat zeer vermoedelijk dezelfde vrouw, samen met een tweede vrouw, dichtbij de slachtoffers loopt. In de supermarkt spreekt één van de vrouwen haar aan en op dat moment wordt door de andere vrouw de portemonnee van het slachtoffer uit haar rollator weggenomen.

Lees ook: https://rtva.nl/2017/09/oudere-vrouw-bestolen-op-stadshart/ 

Mensen die meer weten over deze zaken wordt verzocht contact op te nemen met de politie via het rechtstreekse tip formulier, deze is te vinden via: https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen