UPDATE: Storm raast over Amstelveen

De hulpdiensten zijn druk met de storm die op het ogenblik over Amstelveen raast. Op het ogenblik (10.00 uur) wordt aangeraden om niet de weg op te gaan. In Amstelveen zijn het vooral omgewaaide bomen en losgeraakte takken die voor problemen zorgen. Zoals aan de Noorddammerlaan voor het Noorddamcentrum. De brandweer werd opgeroepen om te kijken bij enkele losgewaaide dakplaten bij zorgcentrum De Luwte. Foto: Facebook Noorddamcentrum.

UPDATE 11.00 uur
Aan de Legmeerdijk vlak bij de kruising met de N196 in Aalsmeer is een flinke boom op een huis gewaaid.  Brandweer is met meerdere eenheden ter plaatse. Er wordt bekeken hoe de situatie veilig gesteld kan worden en hoe de boom weggehaald kan worden.

UPDATE 12.48 uur
Het dak van de garages achter de hoge flat aan de Maarten Lutherweg is eraf gewaaid. (Foto: A. de la Porte)