Voorstelling ‘De Nacht wacht’ in Amstelveens Poppentheater

Multi-instrumentalist Gunga speelt op zondag 28 januari om 14.30 uur de klanken uit de ‘prullaria’ die hij heeft verzameld. Hij bouwt daarmee dromen van geluid. Gunga droomt en laat dromen.

De voorstelling gaat over twee meisjes, Anne en Caroline. Anne zit op de rand van haar bed en speelt op de harp alsof haar leven er van afhangt. Ze heeft geen tijd om te slapen en vindt slapen gaan ook een beetje eng. Caroline wil juist erg graag slapen, want haar bed is de poort naar dromenland. Op de klanken van Gunga ontmoet zij een glimworm die onder de grond leeft, een vis in het water, een vogel in de lucht en de godin van het vuur.

In deze voorstelling vol muzikale verrassingen vindt Caroline, samen met Gunga, een manier om Anne mee te nemen naar dromenland, want de nacht wacht nog maar even. Het muzikale theaterduo ‘De Zingende Harp’ werkt bij deze voorstelling samen met drummer en percussionist Alan Purves.

‘De Nacht Wacht’ is een 3+ voorstelling. Toegangsprijs is: € 8,50.

Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl